Cégismertető

Rólunk

A ComplexIT Gyengeáramú és Informatikai Kft. egy magyar testvérpár tulajdonában van, akik az elmúlt húsz évben jelentős tapasztalatokat szereztek nagy volumenű projektek komplex lebonyolításában, gyengeáramú integrált rendszerek tervezésében, kivitelezésében, valamint informatikai képzésekben.

Vezetői tapasztalatuk és sikeres projektjeik révén kiterjedt partneri kapcsolatokra tettek szert, amely garanciát ad arra, hogy mindig a feladatnak leginkább megfelelő megoldások kerülnek kiválasztásra és beépítésre.

Az adott szakterület legmagasabban képzett, nemzetközileg kvalifikált képviselői és oktatói, mérnöki tapasztalattal a hátuk mögött.
A ComplexIT valódi szakmai közösség, mely a vállalkozások és szervezetek információ-technológiai igényeinek hatékony és magas szintű megvalósítását tűzte ki célul.

Tevékenységüket kiemelkedő tudású, a projektjeik iránt elhivatott, tulajdonosi mentalitással rendelkező szakemberekkel végzik. Munkatársaik szakmai felkészültsége a folyamatos képzés és fejlesztés eredményeként stabil alapot szolgáltat céljaik eléréséhez.

Minőségpolitika

A ComplexIT Kft. szolgáltatásai irányát a gazdasági környezethez igazodva, az egyén igényeinek figyelembevételével határozza meg.

Szolgáltatásait oly módon tervezi meg, amely tartalmazza a korszerű eszközök folyamatos alkalmazását és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bevezetett megoldásokat és a megszerzett tudást eredményesen tudják használni.

A cég vezetése és munkatársai folyamatosan törekszenek arra, hogy partnereik tartósan meg legyenek elégedve tevékenységükkel.

A ComplexIT Kft. elkötelezett minőségirányítási rendszerének folyamatos fejlesztése mellett, a cég vezetése a minőségpolitikához illeszkedve minden évben mérhető minőségügyi célokat tűz ki.

Stratégiánk

A gyenge- és erősáramú valamint az épületautomatikai rendszerek egyre jobban összefonódtak. A projektek megvalósítása során ezért egyre több nehézség adódik a nem kellően megalapozott tervezéséből, a rendszerek közötti kapcsolat hiányából.

A megrendelői igényeket csak komplex integrált megoldásokkal lehet maradéktalanul és költséghatékonyan kiszolgálni.

A ComplexIT Kft. ilyen rendszerek tervezését és kivitelezését nyújtja ügyfelei számára.

Előnyök

Komplex integrált tervezési és kivitelezési tevékenységünk során:

  • Elvégezzük a szakhatósági egyeztetéseket és beszerezzük a szükséges engedélyeket
  • Csökkentjük a rendszerekben levő redundanciákat
  • Érvényesítjük a komplex kivitelezésből adódó jelentős beszállítói árkedvezményeket
  • Megszüntetjük a vállalási határokból adódó hibákat és félreértéseket
  • Komplex karbantartási és hibaelhárítási szolgáltatást nyújtunk
  • Elősegítjük a kisebb személyzettel történő hatékony rendszerüzemeltetést
  • A megtakarításokat tovább fokozhatjuk informatikai szolgáltatásainkkal, egyedi szoftverek és alkalmazások tervezésével és megvalósításával.
  • Coaching szolgáltatásunk és oktatásaink révén támogatjuk az új szoftverek (pl. SharePoint), illetve a már meglévő rendszerek hatékonyabb kihasználását.

A RENDSZER

A megrendelők jogos elvárása, hogy a különböző gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása egyformán kiemelkedő minőségű legyen, illetve hogy az eltérő funkciójú rendszerek integrációja a lehető legmagasabb szinten valósuljon meg.

Ezért a séma alapú tervezés és megvalósulás helyett a gyengeáramú rendszerpalettát lefedő, valós igényeken és funkciókon alapuló komplex tervezést, kivitelezést és üzemeltetést végzünk, amely teljes körűen eleget tud tenni a megrendelői elvárásoknak.