Integrált szolgáltatások

Komplex funkcionális tervezés

A séma alapú tervezés és megvalósulás helyett a gyengeáramú és épületfelügyeleti rendszerpalettát lefedő, valós
igényeken és funkciókon alapuló komplex tervezést, kivitelezést és üzemeltetést végzünk, amely teljes körűen eleget tud tenni a megrendelői elvárásoknak.

A ténylegesen hasznos funkciókra fókuszáló komplex integrált megoldásaink versenyképes alternatívái bekerülési költség tekintetében a különálló rendszereknek.

Az igazi nyereség azonban az üzemeltetési oldalon jelentkezik.

Integráció, egyedi megoldások

Az egy felületen megjelenő rendszerek kezeléséhez csökkentett létszámú személyzet szükséges, mégis lényegesen gyorsabb, hatékonyabb reagálást tesz lehetővé.

A rendszerek egymásra hatásával, logikai kapcsolatok kialakításával az energiahatékonyságot is fokozni tudjuk.

Informatikai szolgáltatásainkkal, egyedi szoftverek és alkalmazások tervezésével és megvalósításával a megtakarítások tovább fokozhatók. Alkalmazásaink megállják helyüket a legszigorúbb szabályozásokkal és biztonsági előírásokkal korlátozott környezetben is. Emellett informatikai támogatást adunk az üzleti folyamatok mindennapos működtetéséhez is.

Üzemeltetés

A komplex integrált megoldásaink hatékonyabb, könnyebben áttekinthető, így kisebb erőforrással üzemeltethető
rendszereket eredményeznek.

Tervezői művezetés és ellenőri tevékenység

Megrendelői és jogszabályi elvárások alapján vállaljuk gyengeáramú rendszerek tervezői művezetési, felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri tevékenységek végzését.

Szakhatósági ügyintézés és engedélyek

A projekt teljes volumenére elvégezzük a szakhatósági egyeztetéseket, beszerezzük a szükséges engedélyeket (pl. ELMŰ és katasztrófavédelmi egyeztetések, energiaigény, közműkiváltások stb.)

Coaching, oktatás, rendszer bevezetés

Coaching szolgáltatásunk és oktatásaink révén segítjük az új szoftverek (pl. SharePoint), illetve a már meglévő rendszerek hatékonyabb kihasználását. Rendszerfelügyeleti megoldásainkkal lefedjük számítógép és nyomtatóparkjának, hálózatának, szoftvereinek üzemeltetését, karbantartását is.